Greenway Bulaşık Bezi

Greenway bulaşık bezi
Greenway bulaşık bezi  ile normal bulaşık bezleri kıyaslayacağımız çok yakından inceleyeceğiz. Ayrıca diğer temizlik bezleri hakkında bilinmeyen gerçekleri yazımızda paylaşacağız.
Kimyasalsız temizlik ve bu yaşam amacımız ise; mutlaka en iyi bulaşık bezini tercih etmeliyiz. Bu nedenle Greenway ürünleri ön planda olmalıdır.
Fakat kendi ürünümüzü sizlere tanıtmadan önce, farkları anlamak için doğal bulaşık bezi adı altındaki alternatiflere bakalım.
Şimdi normal bulaşık bezi modelleri ile  bulaşık bezi çeşitleri neler ve zararları nedir bunları inceleyelim.

Greenway Harici Bulaşık Bezleri

Greenway bulaşık temizleme bezi ile ezber bozan bilgiler vermek için sizlere, Japon teknolojisi haricinde sunulan ürünleri anlatmaya karar verdik. Tek amacımız doğal yaşamak olduğu için elbette tercihimiz kaliteli ürünlerdir. Fakat bilmediğimiz bir ürün yapısı bizim sağlığımızla oynayabilir.

Bakteri ve artıkları bulaşıktan çıkarmak için birçok temizlik yöntemi bulunur.

Bunlar ile ilgili olarak doğal temizlik yöntemleri veya bulaşık yıkamak için püf noktalar aranır. Deterjansız bulaşık yıkamadan tutunda bulaşık tellerine kadar her koşulda alternatif yollar bulunmaya çalışılır.

Hepsi bir nedene bağlıdır. Bulaşıktan kirleri en az seviyeye indirmek veya kalıcı olarak kaldırmaktır. Peki yapılan bu çabalar amaca değer mi ? Bambu adı altında bulaşık ürünleri veya alternatifleri ne kadar zararlı olduğunu sizlere tek tek anlatacağız.

Anlatmadan önce temizlik bezleri ve süngerlerine dikkat adlı makaleyi okumanızı tavsiye ederiz. Ve green way Türkiye resmi instagram adresimizi takip ederek güncel kampanyaları keşfedin. 

Biz mikrop ve mantar yuvası barındırılacak bu tür ürünleri kullanmamanız gerektiğini açıkça belirtiriz. Bunlardan ziyade maalesef ülkemizde o kadar kötü şartlar altında üretilen temizlik ürünleri, atık kimyasallar ile adeta zehir saçmaktadır.

Halk arasında ise örgüden bulaşık bezi yapımı mevcuttur. Bunlar ne denli bakteri biriktirdiğini söylemeye gerek bile kalmaz.

Artısı da var ki, tülden bile bulaşık için bezler yapabiliyorlar. Yenilen veya içilen bütün artıklara extra bakteri katarım diyenler bunları seçebilir. Sakın denemeyin deriz. Sağlığınızın ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Green way harici büyücü, sihirli bezler gerçekten de mikrop yuvasıdır. Kanıtlanmış ve onaylanmış gerçekler varken uyarıları göz ardı etmeyiniz.

Bulaşıklar için kullanılan malzemeler ve Amaçları

Bulaşıkta kullanacağınız green way temizlik ürünleri alternatifleri vardır. Bunların seçimi ve anlamını alt bilgilerde paylaşıyoruz. Lütfen okumadan geçmeyin.Bulaşık makinesi deterjanı yerine kullanacağınız ürünleri de ve yöntemleri de artık unutun.

Bulaşık altı beziKimyasalsız temizlik için bir diğer yöntem hava alabilecek ve çabuk kurumasını sağlayacak bulaşık altı bezleridir. Bunların kullanımı ancak standart bezler ile sağlanır .

Bulaşık kurutma matı : Bu da yine hızlı temizlik için sunulan bir aparattır. Bulaşıkların hızlı kurumasını sağlar. Bunlara asla ihtiyacınız olmayacaktır.

Bulaşık makinesinde yıkanılan bir ürün olsa bile, Green way temizleme efekti bunları hızlı emme özelliği ile kuruluyor. 

Bulaşık telleri : Bulaşıkları parlatmak veya bulaşıklarda kalıntıları kaldırmak için kullanılan malzemedir. Bir dezavantajı vardır ki , buda  bulaşıkları çizmek olur. Çizilen bir bulaşık materyali sağlığa çok zararlıdır. Yüzeyde oluşan çizikler kanser gibi büyük hastalıkları ortaya çıkarır. Bu yüzden bulaşık tellerini kullanmamanızı öneririz. Veya kullanım esnasında çizilen bir bulaşıkları göz ardı etmemelisiniz. İşte burada greenway çift taraflı mikrofiber bezler ile bunlara son verin .

Bulaşık süngeri :

Neden yıllarca bulaşık süngerleri bakterileri sağlığınıza kattığınızı diğer makalelerimizde barındırıyoruz. Bulaşık süngeri içinde milyonlarca bakteriyi barındırır. Bunu istediğiniz kadar temizleyin sonuç aynıdır. Kimyasız bulaşık yıkama için bitkisel dokular şarttır.

Buda ucuz bulaşık süngerleri ile mümkün olamaz.

Nasıl yani ? Yani yapacağınız iş hijyenik bulaşık temizliği değilse bunlar şarttır. Örneğin greenway bulaşık yıkama bezi bu tür malzemelere gerek kalmadan suyu emme özelliğine sahiptir. Bu nedenle asla bulaşık altı kurulama bezine gerek kalmaz.

Greenway Mutfak Bulaşık Bezi

Zararlı mutfak bulaşık bezlerini bazı özellikleri ile anlattık. Daha detaylı bilgilerde sunmak için başka yazılarımızda yer vereceğiz. Şimdi bahsedilen ürünümüz olan absolute bulaşık bezi için yer verme zamanıdır.

Teknolojinin çok hızlı gelişmesi sonucu birçok bulaşık yıkama bezleri ve mutfak bulaşık setleri üretildi. Fakat hangileri sağlığımıza faydalı, hangileri sağlığımıza zararlı olduğu tartışılır düzeye gelmiştir.

2016 ve 2017 yıllarında Japon teknolojisi ile bir devrim başlatıldı. Greenway bulaşık temizleme bezleri üretilen ilk mikrofiber bezdir.

Mikrofiber nedir ve özellikleri nelerdir yazımızı kesinlikle okumanızı öneririz. Günümüzde Türkiye’de üretilen bulaşık temizlemek için ipler ve bilinen mikrofiber yapıları ile çok daha farklıdır. Greenway uzman kadro ekibiyle bu işi en iyi şekilde yapmaktadır.

Ürünleri ilk kullanımızdan itibaren bulaşıkların nasıl parlak olduğunu göreceksiniz. Kısacası deterjansız bulaşık bezi diyebiliriz.

Greenway ne demek diye soran insanların aksine, nedir anlamını ürünlerin kullanım amacından anlayabilirsiniz.

Uyarı : Greenway ürünü kesinlikle sil at temizlik bezi olarak düşünülemez. Diğer temizlik bezleri markaları ile asla kıyaslanamaz.

Ürünler iki yıl boyunca eskimez,yıpranmaz. Deterjan veya kimyasallar ile kullanmamanız durumunda iki yılı kullanımı garantidir.

Greenway Türkiye’de satılmadanal sitemizde ki tamamen orjinal ürünlerini barındırır. Ve bir ofis üyesidir.

Greenway Bitkisel Bulaşık Bezleri

Bitkisel bulaşık bezi olarak Türkiye’de bambu olarak adlandırılır. Bunlar Green way firması temizlik ürünleri ile aynı değildir. Bulaşık yıkamak için üretilen bitki köklerini tam anlamı ile ürünlerde içermesi gerekmektedir.

Absolute bulaşık bezi o kadar ince damarlı bitki kökleri içerir. Bunların amacı ise doğal bulaşık yıkamayı sağlar. Örneğin bitkisel olarak yıkanan bulaşıklarda çoğu insan sonett kullanır.

Bunlar yine bizim bahsedilen ürün özelliklerini taşımamaktadır. Tamamen bitki köklerini içeren bir ürün bulaşıklarda çok etkilidir.

En ufak materyal aralarına girerek en üst derece temizleme sağlar. Ayrıca kimyasal kullanmadan bulaşıkları parlatmayı gerçekleştirir.

Greenway Bulaşık Bezi ile Neler Yapılır ?

Biz sizlere bazı bilgiler vermek isteriz. Kullanılan Greenway bulaşık bezini çok amaçlı olarak ta kullanabileceksiniz.

Sadece bulaşıkları yıkama formülü olarak düşünülmemelidir. Etkin çözümler ve çok amaçlı yapıları ile adeta kirlere savaş açar.

Parlatma özelliği sayesinde sanki çamaşır suyu kullanmış gibi etki gösterir.

Bu bilgilerden önce ev hanımları için bir uyarı hatırlatmakta isteriz. Evlerde örülen bulaşık bezi örgü modellerine sık zaman harcarlar.

Veya bulaşık örgü ipi fiyatlarına verilen para emeklerine değmez. Bu ipler kimyasalları sünger gibi emer ve sağlığa zarar verir.Asla zamanınızı ve paranızı boşa harcamayınız.

Bakın aşağıdaki resimde bulaşık lifi yapımına o kadar uzun emek harcanır. Bunlar vakit kaybı olduğu gibi sağlığımız için aşırı derece zarar oluşturur.

bulaşık bezi örgü yapımı
Bulaşık bezi örgü yapımı

Greenway Bulaşık Yıkama Bezi ile Neler yapılabilir?

  • Bulaşıkları parlatarak hijyen temizliği ve kimyasalsız bulaşık yıkamanızı sağlar.
  • Bulaşıklarda bakteri kalıntılarını gümüş içeriği ile yok eder.
  • Deterjansız temizleme özelliği ile astım, alerjik reaksiyonlara karşı koruma sağlar.
  • Çaydanlık temizlemede Aqua magic absolute bulaşık ürünü etkilir. Çaydanlık temizliğinde limon tuzu, kola gibi doğal yolları unutturarak zaman ve sağlık kazandırır.
  • Bakır çaydanlık içi ve dışı temizliğinde mükemmel parlatma sağlar.
  • Mutfakta parlatma gereği olan yüzeylerde etkilidir.
  • Davlumbaz temizliğinde sert tarafları kullanılarak  temizlik sağlar.
  • Aspiratör filtresi beyazlatmada ve temizlemede kullanılır.

Bu ve buna benzer kimyasız temizliği ile hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sadece su ile temizleme yapabilmek ancak böyle bir ürünün özelliğidir. Bu ürünü normal bulaşık yıkama haricinde de kullanabileceksiniz.

Diyelim bulaşık makineniz var. Ama bulaşık makinesinde sanmayın ki ; kimyasallar tamamen kayboluyor . Bizim sizler için bir önerimiz var .Bulaşık yıkamak için makinenizi kullanmanız gerekiyorsa Aqua magic bez yine işinize yarayacaktır. Nedeni ise bulaşık makinesinden çıkan eşyalarınız üzerinde kimyasallar barınmaktadır. Bunları makineniz gideremez.

Makineden çıkan temiz bulaşıkları greenway bulaşık bezini hafif ıslatarak silebilirsiniz. Bu şekilde üzerindeki kimya maddeleri giderilir. Kimyasız temizlik gerçekleşmiş olur.

GreenwayMy Temizlik

Kimyasalsız Temizlik ürünleri- Greenway

5 Comments

  • Merhabalar. Ben cam temizleme bezi ve çok amaclı bez kulkanıyorum ve çok memnunum. Fakat ürünleri yurtdışınından almıştım. Türkeye’de greenway ürünlerini nasıl eldeedebilirim?
    Teşekkürler

    • Merhaba sevinç hanım ürünlere ilginiz için çok teşekkür ederiz . Bize ulaşmak için iletişim sayfasında whatsapp numaralamızdan hangi ürünü istediğinizi yazmanız yeterlidir. Veya size nasıl ulaşabiliriz bilgi verebilirsiniz.

  • merhaba ben de dış ülkeden bez almıştım. Ama Türkiye’de olduğunu yeni gördüm. Sitenizden Greenway temizlik bezlerini sipariş geçtim . Lütfen erken gönderirseniz çok sevinirim.

  • Greenway temizlik ürünlerinden bir tanesini hediye olarak anneme aldım. Ve çok beğendi. Mutfakta muaazzam etki gösterdi.

Fikrinizi buraya yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacak.